شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صنعتی مازندران

1-دانشجویان در طول تحصیل می توانند از خدمات سلف سرویس، بوفه دانشجویی، مرکز مشاوره، کتابخانه و سایت رایانه استفاده نمایند.

2-دانشجویانی که در طول مدت تحصیل حائز کسب مقام های علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی شوند از دریافت جایزه ویژه برخوردار خواهند شد.

3-برنامه ريزي كلاس های دانشجویان کارشناسی ارشد در روزهاي پاياني هفته مي باشد.

4-استفاده از اساتید مجرب و بنام کشوری و استانی.

5-حمايت مالي از ارائه و چاپ مقالات در نشريات ISI، علمي و پژوهشي و كنفرانس ها.

6-اعطای دانشنامه رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانش آموختگان.

7-با توجه به تفاهم نامه فی مابین موسسه با دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دانشجویان این موسسه می توانند از امکانات آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی موجود استفاده نمایند.

8- دارای تفاهم همکاری با دانشگاه تکنولوژی دهلی نو کشور هندوستان جهت تبادل دانشجو و استاد.

9-به دانشجویان در یک نوبت، غذا با نرخ دانشجویی در سلف سرویس داده می شود.

10-کلیه دانشجویان در هر سال تحصیلی از مزایای بیمه حوادث دانشجویی برخوردار خواهند شد.

11-خوابگاه برای دانشجویان دختر غیربومی به صورت خودگردان و از طریق بخش خصوصی تامین گردیده است.

12-دانشجویان برای پرداخت شهریه می توانند از وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده نمایند.

13-امکان تقسیط قسمتی از شهریه دانشجویان برابر مصوبات هیات امناء و هیات رئیسه فراهم می باشد.

14-همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص پرداخت شهریه فرزندان شهید و ایثارگران انجام می پذیرد.

15-کلیه خدمات آموزشی به صورت اینترنتی انجام می شود.

16-نشانی: بابل، کیلومتر 5 جاده قائمشهر، مجتمع دانشگاهی صنعتی مازندران.

صندوق پستی: 744    کد پستی: 61136-47481

تلفن: 01135100105 نمابر:01135100144

نشانی وبگاه: www.mit.ac.ir

ساعت:08:38:52 ق.ظ/ چهار شنبه, 18, اسفند,1400 / کد:3171/ بازدید:212/ نویسنده:مهدی نقی زاده