پروفسور گرجی در میان پژوهشگران پر استناد جهان (2018)
پروفسور گرجی در میان پژوهشگران پر استناد جهان (2018)پایگاه استنادی وب آو ساینس (WOS) هر ساله فهرست پر استناد ترین پژوهشگران دنیا را در فرآورده ای به نام پژوهشگران پر استناد ( Highly Cited Researchers) منتشر می کند.فهرست سال  2018 پژوهشگران تاثیرگذار در سطح دنیا که با دریافت میزان استناد بالا، نقش پر رنگی در انتقال علم و دانش در عرصه بین المللی ایفا می کنند ، معرفی شدند . مقالات از پایگاه شاخص های اساسی علم (Essential Science Indicators (ESI استخراج می شوند و تنها درصدی از نویسندگان برتری که دارای مقاله در این پایگاه باشند، در فهرست نویسندگان پراستناد ظاهر می شوند.فهرست سال ۲۰۱۸ حدود ۶۰۰۰ پژوهشگر را به عنوان پژوهشگر پراستناد در سطح دنیا معرفی کرده  است . در لیست منتشر شده از پراستنادترین دانشمندان جهان، از کشور ایران نام ۱۶ پژوهشگر دیده می شودکه نسبت به تعداد دانشمندان پراستناد در سال ۲۰۱۷ این تعداد به بیش از دو برابر رسیده است. در میان لیست نام سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی مانند سال گذشته وجود دارد  که از این سه تن پروفسور مفید گرجی بندپی از اعضای هیات موسس موسسه نیز حضور دارند .  روابط عمومی موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران ضمن تبریک این موفقیت آرزوی تداوم توفیقات را برای ایشان دارد .
برای خواندن خبر تفضیلی اینجا را کلیک کنید

تاریخ انتشار: 11:42:5 1397/09/12