اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1397

زمان بندی ثبت نام به شرح جدول ذیل می باشد. از کلیه پذیرفته شدگان خواهشمند است در روز مشخص شده با توجه به رشته قبولی خود جهت ثبت نام مراجعه نمایند. بدیهی است:

حضور جهت ثبت نام در زمانبندی مشخص شده الزامی است.

رشته

سه شنبه

20 شهریور 96

8:30 تا 14

مدارک لازم برای  ثبت نام به شرح ذیل است:

1- اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم شماره 14 پیوست اين اطلاعيه را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي اينترنتي دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 31/6/97 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر(فایل پیوست) كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 31/06/96 یا 30/11/96 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و پس از تاييد مسوول ذيربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3 -ارائه اصل مدرک کاردانی برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته الزامی است.

2- اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

3- دوازه قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

4- مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال 1397 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).

5- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان، مصوب 25/4/1393شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

6- ریزنمرات مقطع کارشناسی و کاردانی

تذكرات‌ مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام  در تاريخهاي اعلام شده و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

3ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 31/6/1397 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ لغو خواهد شد.

4ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

5هرگونه عواقب ناشی از عدم ارائه به موقع مدارک لازم برای ثبت نام در هر مرحله از تحصیل بر عهده شخص دانشجو خواهد بود و موسسه هیچ مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

لازم به یادآوری مجدد است پذیرفته شدگان در روز مشخص شده و با مدارک ثبت نامی کامل جهت ثبت نام مراجعه نمایند.

https://t.me/tahsilattakmili96                               کانال تلگرام تحصیلات تکمیلی موسسه

تاریخ انتشار: 9:43:0 1397/6/18