بازدید رئیس دپارتمان مهندسی شیمی دانشگاه مهران پاکستان از موسسه
بازدید رئیس دپارتمان مهندسی شیمی دانشگاه مهران پاکستان از موسسه روز سه شنبه 97/06/12 دکتر محسن نیک پور سرپرست موسسه میزبان دکتر سید فرمان علی شاه رئیس دپارتمان مهندسی شیمی دانشگاه مهندسی مهران شهر جام شورو استان سنده پاکستان بود . دکتر فرمان علی شاه میهمان نخستین کنگره بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین است که 14 و 15 شهویورماه  سال جاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در حال برگزاری است . در این نشست که با دعوت پروفسور نجف پور معاون پژوهشی موسسه رئیس کنگره مذکور انجام شد  ، پروفسور گرجی مدیر روابط بین الملل ، دکتر سلیمانی معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر نجف پور مدیر پژوهشی موسسه نیز حضور داشتند . در این نشست دکتر فرمان علی شاه توضیحاتی راجع به دانشگاه مهندسی مهران ارائه نموده و مسئولین موسسه نیز متقابلا به معرفی موسسه پرداختند ضمن این توضیحات در مورد مقدمات انعقاد تفاهم همکاریهای علمی به خصوص موضوع تبادل دانشجو نیز مذاکراتی انجام شد .
تاریخ انتشار: 11:42:19 1397/6/14