جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 93 موسسه
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 93 موسسه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 93 موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران عصر روز دوشنبه 11 شهریورماه سال 97 در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد . در این مراسم سرپرست موسسه آقای دکتر نیک پور ضمن ارائه آمار هایی از موفقیت های موسسه و خوش آمدگویی به حاضرین از اساتید و خانواده دانشجویان  نیز تشکر نمودند . این مراسم با حضور جمعی از مسئولین و اساتید موسسه و دانشجویان و خانواده های آنان برگزار گردید . میهمانان ساعاتی مفرح را با برنامه های شاد و متنوع در فضایی صمیمی در کنار هم گذراندند . در آخرین قسمت جشن ضمن اهدای تندیس و لوح به دانشجویان فارغ التحصیل  دكتر فرخ زاد معاون آموزشی موسسه با همراهي دانشجويان فارغ التحصيل به قرائت سوگند نامه پرداختند و در پایان این مراسم پس از گرفتن عکس یادگاری از میهمانان به صرف شام پذیرایی شد .
تاریخ انتشار: 11:20:9 1397/6/14