پروفسور گرجی در میان پژوهشگران پر استناد جهان

مؤسسه «کلاریویت آنالیتیکس» هر ساله بیش از ۳ هزار پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آن‌ها را منتشر می‌کند و در آخرین شناسایی، ۷ دانشمند ایرانی از تأثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم قرار گرفته‌اند.

برای شناسایی پژوهشگران پراستناد، ۱۳۴ هزار و ۸۳۲ مقاله پراستناد در نشریه‌های نمایه شده «وب‌آو‌ساینس» در حوزه علوم و علوم اجتماعی در ۱۱ سال گذشته (از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵) پیمایش شده‌اند.

نام پروفسور مفید گرجی بندپی از اعضای هیات موسس موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران و پروفسور دومیری گنجی از اساتید مدعو موسسه نیز از جمله پژوهشگران ایرانی در فهرست پژوهشگران پراستناد دنیا قرار دارد. کسب این افتخار علمی را به ایشان و مجموعه دانشگاهی این موسسه تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق روافزون از درگاه خداوند خواستاریم .

تاریخ انتشار: 10:33:21 1396/9/1

01135100 01135100144 بابل صندوق پستی 744