قابل توجه دانشجویان قبولی مقطع کارشناسی ارشد سال 1396
قابل توجه دانشجویان قبولی  مقطع کارشناسی ارشد سال 1396

زمان بندی ثبت نام به شرح جدول ذیل می باشد. به علت تعداد بالای ثبت نام، کلیه پذیرفته شدگان می بایست در روز مشخص شده جهت ثبت نام مراجعه نمایند. بدیهی است:

حضور جهت ثبت نام در زمانبندی مشخص شده الزامی است.

رشته

پنج شنبه

16 شهریور 96

12-08:30

مدارک لازم برای  ثبت نام به شرح ذیل می باشد.

1-    اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم شماره 14 پیوست اين اطلاعيه را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي اينترنتي دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 31/6/96 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر (فایل پیوست) كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 31/06/95 یا 30/11/95 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و پس از تاييد مسوول ذيربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3 -ارائه اصل مدرک کاردانی برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته الزامی است.

2-  اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

3- دوازه قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

4- مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال 1394 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).

5- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان، مصوب 25/4/1393شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

تذكرات‌ مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام  در تاريخهاي اعلام شده و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

4ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 31/6/1396 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ لغو خواهد شد.

5ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

6  ـ هرگونه عواقب ناشی از عدم ارائه به موقع مدارک لازم برای ثبت نام در هر مرحله از تحصیل بر عهده شخص دانشجو خواهد بود و موسسه هیچ مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

لازم به یادآوری مجدد است پذیرفته شدگان در روز مشخص شده و با مدارک ثبت نامی کامل جهت ثبت نام مراجعه نمایند.

فایل پیوستی : دانلود فایل پیوستی

تاریخ انتشار: 13:11:53 1396/6/16